blocks_image
blocks_image
cat-on® sätter en ny trend. Fram till nu var den med stilkänsla tvungen att begå stilbrott med sin inredning för att kunna erbjuda sin katt en för ändamålet ägnad klösprodukt. Nu finns cat-on, som förenar vacker design med klösmöbelns funktionalitet. De formvackra klösmöberna finns att få i ett flertal färger och mönster, och kan passas in med lätthet med er befintliga inredning.
En cat-on®är omsorgsfullt handarbete med inslag av den mest moderna teknologin, skapad av naturvänlig wellpapp och förvånansvärt robust och stilig. Den kräver inte mycket plats, har ingen doft och harmonierar i hemmet.
cat-on®är en trendrevolution för klösbrädor! Idén bakom cat-on klösmöbeln är lika enkel som genial. Katter älskar kartong och wellpapp och kan njuta att leka därmed i timmar när tillfälle ges. cat-on®s utvecklade wellpapp erbjuder katten ett utmärkt klösmotstånd och bidrar därigenom till kattens naturliga drift att vässa klorna.
Genom den starka attraktionskraften som kartong har på katten, skonas era möbler och tapeter. cat-on® är det ideala komplementet eller till och med ersättningen för era traditionella klösprodukter. De olika formerna befrämjar katternas naturliga leklustar. Katterna anammar cat-on® direkt i sin vardag och in i sina ritualer.
Har ni också erfarenhet av att så fort man öppnar ett nytt paket så sitter katten direkt på kartongen? Eller att när ni kommer hem från matbutiken med en pappkasse så sitter katten i påsen så fort tillfälle ges.
Vi har analyserat detta förhållningssätt och skapat en passande leksak för era djur.
Då klösbrädan gjort sitt är det helt enkelt bara att slänga på återvinningsstationen och den kan återvinnas till ytterligare en cat-on®. Därför har också cat-on®anslutit sig till den ”Grüne Punkt”

 

Mer information beträffande Klösbrädor, Kattmöbler och Klösmöbler